Samsung Galaxy S24 Unpacked Etkinliği 17 Ocak’ta Başlayacak

Çarşamba günü Samsung, 2024 yılının ilk Galaxy Unpacked etkinliğini 17 Ocak’ta San Jose, California’daki SAP Center’da sergileyeceğini duyurdu.

Etkinlik kişisel bir etkinlik olacak ve aynı zamanda canlı olarak yayınlanacaktır. Samsung.com, Samsung Haber OdasıVe Samsung’un YouTube kanalı 10:00 PST, 13:00 EST, 18:00 GMT ve 19:00 CET’de başlayacak.

Samsung Galaxy S24 Unpacked Etkinliği 17 Ocak’ta Başlayacak

Samsung Galaxy S24 Ambalajsız Etkinliği

Güney Koreli teknoloji devi, etkinliğin en son premium Galaxy yeniliklerini tanıtacağını ve “AI tarafından desteklenen tamamen yeni bir mobil deneyim” sunacağını iddia ediyor. Ayrıca “Galaxy AI geliyor” ifadesini içeren bir tanıtım videosu da yayınladı; bu, en yeni amiral gemisi serisinin dahili AI (yapay zeka) özelliklerine sahip olacağı anlamına geliyor.

“Devrim niteliğinde bir mobil deneyim geliyor. Yaşama, bağlanma ve yaratma şeklinizi dönüştürmek için tasarlanan en son Galaxy yenilikleriyle olasılıklarla dolu yeni bir dönemi keşfetmeye hazır olun,” diye yazdı Samsung, Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini duyururken bir blog yazısında.

“Yeni Galaxy S serisi şimdiye kadarki en akıllı mobil deneyim için daha yüksek bir standart belirleyecek. Destanı günlük yaşamda daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyin.

Galaxy Unpacked Etkinliğinden Ne Beklemeliyiz?

Etkinlikte Samsung’un muhtemelen Galaxy S24 serisi olarak adlandırılacak yeni nesil Galaxy S telefonlarını tanıtmasını bekliyoruz. Açıklanabilecek Galaxy S24 cihazları şunlardır: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ ve Samsung Galaxy S24 Ultra.

Şirket halihazırda ön rezervasyonları kabul etmeye başladı. İnternet sitesi ve ABD’deki yeni telefonlar için Samsung uygulaması Galaxy S24 telefonlarından birini rezerve edenlere, resmi bir ön sipariş verdiğinizde kullanabileceğiniz 50 dolarlık bir kredi verilecek.

Galaxy S24 Serisi Teknik Özellikleri (Beklenen)

Güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılar ve söylentiler, Samsung Galaxy S24 serisinin 1Hz ila 120Hz arasında değişen yenileme hızlarına sahip AMOLED LTPO ekranlara sahip olacağını gösteriyor. Android 14 tabanlı One UI 6.1’i çalıştıracaklar.

Ayrıca, cihazın premium Ultra çeşitlerinin 200MP dörtlü kamera kurulumuyla geldiği söylenirken, normal modellerde 50MP kamera modüllerine sahip üçlü arkaya bakan kamera bulunabilir.

Galaxy S24 akıllı telefonlar, pazara bağlı olarak Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 SoC’si veya Samsung’un şirket içi Exynos 2400 yongasıyla güçlendirilecek ve önemli yapay zeka yeteneklerine sahip olacak. Üstelik tüm modeller 2.600 nit’e kadar parlaklık, IP68 suya dayanıklılık ve S24 Ultra’ya özel S Pen desteği sunacak.

Ayrıca Galaxy S24 Ultra’nın, Apple iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max’te sunulana benzer bir titanyum çerçeveye sahip olması bekleniyor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here