İlk GTA 6 Fragmanı 5 Aralık’ta Yayınlanacak

Sonunda beklenen haber geldi!!! Rockstar Games, merakla beklenen oyun Grand Auto Theft VI’nın (GTA 6) ilk fragmanının 5 Aralık Salı günü 09:00 ET / 6:00 PDT / 14:00 GMT’de yayınlanacağını resmen doğruladı.

İlk GTA 6 Fragmanı 5 Aralık’ta Yayınlanacak

GTA serisinin yaratıcısı, haberi X’te (eski adıyla Twitter) “Fragman 1” başlığıyla yayınladığı bir mesajla paylaştı.

“Aralık ayı başlarında bir sonraki Grand Theft Auto’nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri hepinizle daha uzun yıllar boyunca paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” Rockstar yazdı GTA 6 fragmanı için Aralık penceresini duyururken Kasım ayının sonunda X’te.

“Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde gerçekten tutkulu olduğumuz oyunlar yaratma fırsatını yakaladık; siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız. .

“1998 yılında Rockstar Games, video oyunlarının da diğer eğlence türleri kadar kültür açısından vazgeçilmez olabileceği fikri üzerine kuruldu ve bu evrimin bir parçası olma çabalarımızda sevdiğiniz oyunları yarattığımızı umuyoruz.”

GTA 6’nın ilk fragmanının teaser görüntüsüne gelince, arka planda alacakaranlıkta hafif güneş ışığı alan bazı palmiye ağaçları ve martılar görülüyor, bu da GTA 6’nın Miami’den ilham alan Vice City ortamına sahip olabileceğine işaret ediyor. geçen yılın büyük sızıntısı. GTA 6’nın ayarı Vice City’ye benzese de yine de onaylanması gerekiyor.

Söylentiler ve raporlar GTA 6’nın 2024 veya 2025’te yayınlanabileceğini öne sürerken Rockstar Games, çıkış tarihi konusunda ağzını sıkı tuttu. Birkaç gün içinde yayınlanacak GTA 6 fragmanıyla birlikte gelecek oyun hakkında daha kesin bilgiler almayı bekleyebiliriz.

Bu hikaye geliştikçe daha fazla güncelleme için bu alanı izlemeye devam edin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here