spot_img
Tuesday, July 16, 2024
spot_img
HomeTechBilgi TeknolojisiSnapchat'te Hızlı Ekleme Nasıl Kaldırılır (Tam Kılavuz)

Snapchat’te Hızlı Ekleme Nasıl Kaldırılır (Tam Kılavuz)

-

Snapchat’te Hızlı Ekleme Nasıl Kaldırılır (Tam Kılavuz)

Snapchat, arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize fotoğraf ve video göndererek eğlenmek için en iyi uygulama olabilir; gizlilik bilincine sahip kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilecek bazı özelliklere sahiptir.

Snapchat’in daha az bilinen bir özelliği de ‘Hızlı Ekleme’ özelliğidir; bu, Snapchat hesabını gizli tutmak isteyenler için bir kabus olabilir. Snapchat’in Hızlı Ekleme Özelliği, platformdaki diğer kullanıcıları bulmanıza yardımcı olur.

Bu özellik etkinleştirildiğinde, ortak arkadaşlarınızı veya başka bir bağlantıyı paylaşıyorsanız hesabınız başka bir Snapchatter’ın Hızlı Ekleme bölümünde görünebilir.

Bu, hesaplarının erişimini artırmak isteyenler için faydalı bir özellik olsa da herkes için geçerli değildir. Aslında bu özellik, sohbet listenizi asla bağlantı kurmak istemeyeceğiniz önerilen kullanıcılarla doldurabilir.

Snapchat’te Hızlı Ekleme Nasıl Kaldırılır (Tam Kılavuz)

Neyse ki Snapchat, uygulamadaki Hızlı Ekleme özelliğini manuel olarak devre dışı bırakmanıza olanak tanıyor. Devre dışı bırakıldığında, başka bir Snapchatter’ın Hızlı Ekleme özelliğinde görünmeyeceksiniz ve sohbet bölümünde daha az önerilen kullanıcı bulacaksınız. Snapchat’te Hızlı Eklemeyi nasıl devre dışı bırakabileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Snapchat’te Hızlı Ekleme Nasıl Kapatılır

Snapchat uygulamasında Hızlı Ekle’yi kaldırmak oldukça basittir. Adımları göstermek için bir Android cihazı kullandık, iOS kullanıcılarının da aynısını izlemesi gerekiyor. İşte yapmanız gerekenler.

1. Android veya iPhone’unuzda Snapchat uygulamasını başlatın.

2. Uygulama açıldığında sol üst köşedeki Profil simgesine dokunun.

3. Profil ekranında Ayarlar dişli simgesine dokunun. Simge sağ üst köşede görünecektir.

Ayarlar dişli simgesi

4. Snapchat Ayarlarında aşağı kaydırın ve Hızlı Eklemede Beni Gör seçeneğine dokunun.

Hızlı Eklemede Beni Gör

5. Hızlı Eklemede Beni Gör ekranında, Hızlı Eklemede Beni Göster onay kutusunun işaretini kaldırın.

Hızlı Eklemede Bana Göster

Bu kadar! Bu, Snapchat hesabınızdaki Hızlı Ekleme özelliğini kapatacaktır. Şu andan itibaren, ortak arkadaşlarınızı veya başka bir bağlantınızı paylaşıyor olsanız bile, başka bir Snapchatter’ın Hızlı eklemesinde görünmeyeceksiniz.

Snapchat’teki Diğer Hızlı Ekleme Önerileri Nasıl Kapatılır?

Snapchat’te Hızlı Ekleme özelliğini kapatmış olsanız bile uygulama, sohbet listenizdeki kullanıcıları önermeye devam edecektir.

Senkronize edilmiş kişilerinize ve karşılıklı bağlantılarınıza göre kullanıcıları önerir. Dolayısıyla, tüm karışıklığı ortadan kaldırmak istiyorsanız diğer Hızlı Ekleme önerilerini de kaldırmalısınız. İşte yapmanız gerekenler.

1. Snapchat uygulamasını başlatın ve sol üst köşedeki profil resminize dokunun.

profil fotoğrafı

2. Profil ekranında sağ üst köşedeki Ayarlar dişli simgesine dokunun.

Ayarlar dişli simgesi

3. Snapchat ayarlarında Kişi Senkronizasyonu’na dokunun.

Kişi Senkronizasyonu

4. Kişileri yönet ekranında ‘Kişileri Snapchat ile paylaş’ seçeneğini kapatın.

Kişileri Snapchat ile paylaşın

5. İşiniz bittiğinde, Senkronize Edilmiş Kişileri Snapchat’tan Kaldır’a dokunun.

Senkronize Kişileri Snapchat'tan Kaldırma

6. Onay isteminde Onayla’ya dokunun.

Onaylamak

Bu kadar! Bu, Snapchat uygulamanızdaki diğer hızlı ekleme önerilerini tamamen kapatacaktır.

Snapchat’te Hızlı Ekleme Önerileri’ni kapatmak için yapmanız gereken tek şey bu. Snapchat hesabınızı gizli tutmak istiyorsanız Hızlı Ekle’yi devre dışı bırakmalısınız. Snapchat özelliğini devre dışı bırakma konusunda daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa aşağıdaki yorumlardan bize bildirin.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
Saçınızda Kahve Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Latest posts