Lezersinzending: Geweldige dagtour met Bussaya

0
110

Hallo mijn naam is Rene en ben de laatste jaren 6 keer naar Thailand geweest. Ik ga vanuit BKK naar Jomtien waar we meestal een dag of 11 verblijven. Van hieruit ga ik tripjes maken en de laatste keer in november ben ik 3 nachten naar Hua Hin geweest.

Ik heb op Google gezocht voor dagtours en kwam de site GidsBussaya tegen, een Thaise lady die getrouwd is met een Nederlander, Paul.
Zij verzorgen samen dagtrips en meerdaagse trips op een geweldige manier. Paul weet ontzettend veel van Thailand te vertellen bijvoorbeeld over de cultuur, geloof, tradities, koningen en brengt dit op een geweldig interessante manier, in Nederlands, Engels en Thai als je wilt. Bussaya spreekt ook Nederlands.

Ze laten je de mooie dingen zien van Thailand maar niet alleen de toeristische plekken maar ook vele andere mooie dingen waar ze een prachtig verhaal bij hebben.  Als ik weer in die richting ben zal ik ze zeker weer opzoeken, een aanrader voor Nederlands sprekende vakantiegangers. Voor mensen die echte leuke ook meerdaagse tours willen maken is die echt ideaal.

Hun e-mail is bussayagids@gmail.com.

Veel plezier en doe ze de groeten van Rene.


  1. Gringo zegt op

    Zie ook:
    https://www.thailandblog.nl/bezienswaardigheden/trips-vanuit-cha-am-hua-hin-met-nederlandse-gids

    VA:F (1.9.22_1171)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here